Wij zijn de totaalinstallateur voor elektrotechniek, beveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, communicatietechniek, verlichting, domotica, mechanische ventilatie en advisering.

Over ons

JW Elektrotechniek: Kwaliteit, service en persoonlijk contact

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf in Didam dat staat voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek, communicatietechniek, verlichting, domotica en mechanische ventilatie.
JW Elektrotechniek is in 2016 opgericht door Dave Jansen en Marcel Wiendels. Wij werken voor bedrijven, aannemers, instellingen en particulieren in de regio Didam en omstreken.

Onze kernwaarden:
  • Kwaliteit: We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onderdelen, en onze installateurs zijn gediplomeerd en ervaren.
  • Service: We vinden het belangrijk om u als klant optimaal te bedienen. We houden de communicatielijnen kort, werken transparant en gaan voor 100% klanttevredenheid.
  • Persoonlijk contact: We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.
Waarom kiezen voor JW Elektrotechniek?
  • Kwaliteit en service: We leveren altijd de beste kwaliteit en service, met oog voor uw wensen en behoeften.
  • Persoonlijk contact: We vinden het belangrijk om een goede band met onze klanten op te bouwen.
  • Breed scala aan diensten: We bieden een breed scala aan elektrotechnische diensten aan, zodat u voor alles bij ons terecht kunt.
  • Ervaren en gediplomeerde medewerkers: Ons team bestaat uit ervaren en gediplomeerde elektriciens die u vakkundig en efficiĆ«nt kunnen helpen.
  • Lid van Techniek Nederland: We zijn lid van Techniek Nederland, wat betekent dat we voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.
JW Elektrotechniek: Uw partner voor elektrotechniek in Didam en omgeving!
Een tevreden klant is onze beste reclame!

Contactgegevens

JW Elektrotechniek BV

Bieslook 22
6942 SG DIDAM
Tel. 0316-215052
KVK 66045932
BTW Nummer NL856372444B01
Contact

Certificeringen / Partners